Фен на Джокович си татуирал лицето му на гърба си

Фен на тенисиста Новак Джокович обещал, че ако сърбинът спечели "Australian Open" ще си татуира лицето на шампиона на гърба си. Новак това и направи, той разгроми Анди Мъри с 6:4, 6:2, 6:3 и стана шампион на "Australian Open".

2011-01-31 19:31:44
Фен на Джокович си татуирал лицето му на гърба си
Фен на тенисиста Новак Джокович обещал, че ако сърбинът спечели "Australian Open" ще си татуира лицето на шампиона на гърба си.

Новак това и направи, той разгроми Анди Мъри с 6:4, 6:2, 6:3 и стана шампион на "Australian Open". Фенът на Джокович е също сърбин и ден след победата на любимеца му,отишъл в студио за татуировки и си нарисувал лицето на Новак на дясната си плешка.

Имаше очаквания за невероятен мач, но Джокович не позволи това. Фенът бил толкова щастлив от победата, че вечерта изпил 2 бутилки водка и даже не му прилошало.

Илич Мрижки е споделил пред камера: "Аз съм фен на Новак откакто е в тениса. Невероятно момче. Показа на всички колко добри спортисти има в Сърбия и е вдъхновение на младите тенесисти. Татуировката ще стои на гърба ми вечно, а  в сърцето ми - любовта към спорта."

Илич не могъл да покаже татуировката, защото била обвита в лепенка, за да не се замърси. Обещал обаче пред медията да прати снимка след няколко седмици, като зарасне раната. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия